Koop een kerstp(l)akket en steun de lokale ondernemer(s)!
In 3 simpele stappen

Hoe werkt het?

Stap 1
Bestellen

Werkgevers bestellen het Gouden Kerstp(l)akket. Zij kiezen zelf het bedrag van de waardebon die zij aan hun medewerkers uitreiken. De medewerkers ontvangen rond kerst het Gouden Kerstp(l)akket van hun werkgever. Dit is een waardebon, digitaal in pdf of uitgeprint op papier. Elke bon is voorzien van een unieke QR-code.

Stap 2
Inwisselen

Vervolgens wordt de waardebon uit het Gouden Kerstp(l)akket ingewisseld door de medewerkers. Via deze site kiezen zij één of meerdere cadeaubonnen van deelnemende ondernemers uit de regio Heerenveen. Het Gouden Kerstp(l)akket kan tot en met 29 februari 2024 ingewisseld worden voor cadeautegoed bij ondernemers. Nadat een medewerker het Gouden Kerstp(l)akket heeft ingewisseld voor een cadeaubon, wordt het bedrag binnen een maand volledig automatisch aan de betreffende ondernemer uitbetaald.

Stap 3
Inleveren

De cadeaubonnen van ondernemers kunnen tot en met 31 december 2024 ingeleverd worden bij de betreffende ondernemer. De medewerker laat de cadeaubon op papier of in digitale pdf aan jou als deelnemer zien. Via een unieke QR-code scan je de cadeaubon. Ons systeem houdt zo automatisch bij welke bonnen ingeleverd zijn.

Na het inwisselen ontvangt de lokale ondernemer binnen één maand het geld en kan je personeelslid heerlijk genieten van zijn giftcard(s)!

Alle antwoorden op een rij!

Veel gestelde vragen

Kost het me écht niets om mee te doen?
Ontvang ik het hele bedrag van de verkochte cadeaubon(nen)?
Wanneer krijg ik de verkochte cadeaubon(nen) uitbetaald?
Kunnen mensen zonder Gouden Kerstp(l)akket ook een cadeaubon bij mij aanschaffen?
Hoe werkt het inleveren van de cadeaubonnen technisch gezien?
Powered by....

Partners

Regio HeerenveenSkepsGemeente HeerenveenGifitoo.com